Mag ik zelf de leverende dealer bepalen?

Dat is helaas niet mogelijk. Onze scherpe tarieven kunnen wij aanbieden door inkoopafspraken te maken en zelf de leverende dealer te selecteren. Wij houden daarbij altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats. 

Kan ik nog andere opties en/of accessoires toevoegen?

Nee, dat is niet mogelijk. Alle keuzemogelijkheden bieden wij aan op onze website bij de geselecteerde auto. De beschikbare kleuren, zijn ook altijd de kleuren waaruit je online kunt kiezen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is niet mogelijk om de auto na online bestelling te annuleren. Annulering van een bestelling van een Leasevoertuig zal leiden tot ontbinding van het leasecontract. Alle kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Alphabet brengt hiervoor € 275 (ex. BTW) administratiekosten in rekening. 

Wanneer wordt mijn auto afgeleverd?

Zodra het getekende leasecontract door ons ontvangen is, wordt jouw nieuwe auto besteld bij de door ons geselecteerde dealer. Je krijgt dan een bericht van ons over (verwachte) leverdatum.

Waar wordt de auto afgeleverd?

Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats en de leverende dealer. Het komt ook voor dat wij een speciale actie hebben met een geselecteerde dealer. In dat geval kan het zijn dat de afstand voor jou niet ideaal is. Je kunt dan gebruik maken van de afleverservice van Alphabet.

Kan mijn auto ook op een zelf gekozen locatie worden afgeleverd?

Ja, dat kan. Als je de auto niet zelf op kunt halen, dan kun je kiezen voor de afleverservice. Geef dit wel tijdig bij ons aan, zodat wij alles voor je kunnen plannen. De kosten voor de aflevering zijn €150 (ex. BTW).

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 5793790 voor personenauto's of bel een bedrijfswagen specialist via (076) 5793910.