Hoe wordt mijn maandbedrag in rekening gebracht?

Standaard incasseren wij het maandbedrag door middel van automatische incasso. Wij incasseren omstreeks de tweede werkdag van de maand waarop de factuur betrekking heeft.

Wanneer en hoe vindt de kilometerafrekening bij jullie plaats?

Dit doen we door middel van ons raster. Voorafgaand aan ieder leasecontract ontvang je standaard een overzicht waarmee je inzicht krijgt in de ontwikkeling van het leasetarief wanneer het aantal kilometers en/of de looptijd van het contract afwijkt. Hierdoor kom je tijdens het leasecontract niet voor verrassingen te staan als er meer of minder kilometers worden gereden dan in het leasecontract is afgesproken. Een keer per jaar ontvang je van ons een voorstel om het leasecontract aan te passen naar het werkelijk gereden kilometers. Dit kan zijn in april of oktober.

Waarom is het bedrag op mijn 1e factuur anders dan het leasebedrag op het contract?

Het leasetarief op de 1e factuur is bestaat uit het tarief van moment van aflevering en een maand vooruit. Daarom is het bedrag op deze 1e factuur afwijkend van het leasebedrag per maand op je contract. De datum van incasso staat altijd op de factuur vermeld. Na de 1e factuur volgt een maandelijkse factuur met contractuele leasetarief.

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 5793790 voor personenauto's of bel een bedrijfswagen specialist via (076) 5793910.