Kan ik ook met mijn leaseauto op vakantie naar het buitenland?

Ja dat kan, zolang dat land niet uitgesloten is op de groene verzekeringskaart. In het buitenland heb je ook recht op hulpverlening bij een Alphabet contract. Wij adviseren je om ook de optie vervangend vervoer in het contract op te nemen. Wanneer je hiervoor kiest heb je per direct recht op een vervangende auto bij onderhoud en schade. Als vervangende auto biedt Alphabet een auto uit het B-segment, bijvoorbeeld een Volkswagen Polo of vergelijkbaar.

Wat gebeurt er als ik pech heb met de auto?

Wij bieden je altijd pechhulp in het binnen- en buitenland. Als je hebt gekozen voor de extra optie vervangend vervoer in jouw contract, dan heb je ook recht op een vervangende auto na 24 uur. Bij pech bel direct met Alphabet Assistance, onze 24-uurs alarmcentrale. Het telefoonnummer is (076) 5 711 711. 

Mogen anderen ook in de auto rijden?

Wij vinden het geen probleem als je partner of gezinsleden in jouw leaseauto rijden, op voorwaarde dat zij een geldig rijbewijs hebben volgens de Nederlandse wet. Dit houdt ook in dat het 2todrive is toegestaan. Je dient hierbij wel te voldoen aan alle gestelde eisen hierover. Het is niet toegestaan om de auto tegen betaling aan te bieden en/of verhuren aan anderen.

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 5793790 voor personenauto's of bel een bedrijfswagen specialist via (076) 5793910.