Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Wat is het Raster waar Alphabet mee werkt?

Met het Raster dat Alphabet biedt, kom je tijdens je leasecontract niet voor verrassingen te staan, mocht je onverhoopt meer of minder kilometers rijden dan contractueel afgesproken. Alphabet is hier uniek in! Maar wat houdt dit nu precies in?

Bij elk contract vanaf een looptijd van 24 maanden ontvang je het Raster. In dit Raster kun je aflezen wat het leasetarief is bij een afwijkende looptijd of kilometrage. Het Raster wordt toegepast in de volgende gevallen: tussentijds als het jaarkilometrage meer dan 20% afwijkt van de waarde in het leasecontract en/of na (voortijdige) beëindiging. Ligt de werkelijke looptijd/jaarkilometrage combinatie tussen twee rasterpunten? Dan wordt het leasetarief lineair berekend tussen de betreffende tarieven. 

In het raster worden componenten binnen raster en buiten raster benoemd.
Componenten binnen het raster zijn: Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, kosten deel 1 en 2. Deze componenten zijn, na aflevering van de auto niet meer te wijzigen

Componenten buiten het raster zijn: Assurantie en houderschapsbelasting. Deze componenten kunnen na aflevering van de auto of gedurende het contract wijzigen.

Terug naar Algemeen
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.