Alphabet is beste leasemaatschappij volgens zakelijke rijders!

Alphabet is door zakelijke leaserijders uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland in 2021. Dit werd op dinsdag 7 december 2021 bekend gemaakt tijdens het online VZR Lease Event. Dit vinden wij een grote eer!

 

Beste-Leasemaatschappij-2022-Grote-Leasemaatschappijen-Berijders.png

 

 

Over het VZR-onderzoek en de resultaten

In het jaarlijks onderzoek van VZR, in samenwerking met Tevreden.nl, spraken 3439 zakelijke leaserijders hun waardering uit over hun leasemaatschappij. Elke leaserijder is gevraagd om de eigen leasemaatschappij een overall beoordeling te geven. Alphabet is beoordeeld met een mooi gemiddelde van 8.3. Hier zijn we erg blij mee! 

In het onderzoek komt ook de tevredenheid van de zakelijke leaserijder met verschillende deelonderwerpen aan bod. Hieronder vind je een overzicht van de rapportcijfers van Alphabet per deelonderwerp uit het VZR-onderzoek.

  • Communicatie: rapportcijfer 8.5. Hier gaat het bijvoorbeeld om de informatie op de website en het persoonlijk contact gedurende het contract.
  • Contractuele aspecten: rapportcijfer 8.2. Denk hierbij aan de flexibiliteit bij tussentijdse wijzigingen en de afhandeling bij einde contract.
  • Onderhoud: rapportcijfer 8.7. Op dit onderwerp scoren wij het hoogst. Hier gaat over de tevredenheid met b.v. vervangend vervoer en de kwaliteit en snelheid van het doen van onderhoud of bandenwissels.
  • Ondersteuning en afhandeling bij schade en pech: rapportcijfer 8.6.
  • Sturing: rapportcijfer 8.4. Hier gaat het erom of je zelf het adres bepaalt en afspraken mag maken voor schadeherstel, onderhoud en bandenwissels.

 

Trots

Ook dit jaar zij we trots dat we deze prijs hebben gewonnen. Juist omdat het een prijs is van onze klanten. En wie kan onze dienstverlening nu beter beoordelen dan de klant zelf?! Maar we gaan zeker niet achterover leunen. Het kan altijd beter! Het komende jaar gaan we ons weer volop inzetten om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk hier het officiele bericht op de website van VZR

Populaire deals Extra korting of snel leverbaar

Let op Afbeeldingen van onze auto's kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn excl. btw.

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 579 3200 voor personenauto's en (076) 579 3910 voor een bedrijfswagenspecialist of mail naar bedrijfswagens@alphabet.com.