Alphabet beste leasemaatschappij 2019

Uit het onderzoek ‘Benchmark leasemaatschappijen 2019’ is leasemaatschappij Alphabet als best presterende leasemaatschappij gewaardeerd. 500 fleetmanagers werden gevraagd om hun leasemaatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening te beoordelen.

Op de belangrijkste tevredenheidfactoren zoals oplossen van problemen, meedenken, nakomen van afspraken en de kwaliteit van de afwikkeling van schades scoorde Alphabet met een rapportcijfer van 8,1 als beste leasemaatschappij. De resultaten van de benchmark leasemaatschappijen 2019 laten eveneens zien dat Alphabet voor het 2de jaar op rij over de meest trouwe klantgroep beschikt.

Lees verder

Scherpe deals

Naast de hoge klanttevredenheid is Alphabet ook een van de grootste leasemaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunnen wij scherpe inkoopafspraken maken en profiteer je van schaalvoordelen voor aanvullende diensten zoals verzekeringen en service. Daarnaast regel je jouw nieuwe leaseauto volledig online, waardoor geen kostbaar verkoopapparaat nodig is. Dit alles resulteert in hogere kortingen en lagere kosten, waardoor je gegarandeerd bent van een scherp leasetarief.

Wat is inbegrepen bij het leasen van een auto?

  • Verzekering, belasting en financiering van de auto.
  • Heldere voorwaarden die voor iedereen begrijpelijk zijn
  • Persoonlijk service en ondersteuning in geval van nood of schade
  • Een online omgeving en app, waarmee je 24/7 toegang hebt tot alle administratie omtrent jouw leaseauto.
  • Onderhoud en kleine reparaties bij de dichtstbijzijnde merkdealer met gratis haal- en brengservice

Overige diensten van Alphabet

Alphabet beschikt over een eigen huurvloot met auto’s speciaal geselecteerd voor zakelijk gebruik. Heb je snel een auto nodig voor een korte periode of staat je leaseauto nog in bestelling? Wij bieden jou op maat gemaakte huuroplossingen zodat jij onderweg kan blijven. Wel zo flexibel! Bekijk de mogelijkheden.

Naast specialist op het gebied van zakelijk leasen is Alphabet ook een betrouwbare partner voor Private Lease en verkopen wij onze ex-leaseauto’s rechtstreeks aan particulieren via Alphabet Occasions.

Totale ontzorging met bedrijfswagen leasen

Steeds meer zzp'ers en mkb bedrijven ontdekken het gemak en de financiële voordelen van het leasen van een bedrijfswagen. Zoals goed budgetteerbare kosten door een maandelijks leasetarief, off-balance financiering, geen onverwachte kosten bij onderhoud en een team van specialisten dat voor jou klaar staat als je vragen hebt.

Lees verder

ISO gecertificeerd

Met het ISO 14001 certificaat voldoet het door Alphabet gehanteerde milieumanagementsysteem aan de internationale ISO norm. Hiermee besteedt Alphabet structureel aandacht aan het milieu in de bedrijfsvoering, waarbij drie belangrijke uitgangspunten centraal staan; het voldoen aan wet- en regelgeving, het beheersen van de milieurisico’s en het continue streven naar verbetering van de milieuprestaties.

In februari 2017 heeft Alphabet de externe hercertificeringsaudit voor ISO 9001:2015 positief afgerond. Met het behalen van deze nieuwe norm toont Alphabet aan dat de vernieuwingen op het gebied van stakeholder management, risicomanagement, documentatie, wet- en regelgeving en leiderschap zijn geborgd.

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 5793790 voor personenauto's of bel een bedrijfswagen specialist via (076) 5793910.