Online leasen bij Alphabet betekent kiezen voor scherp geprijsde deals met alle voordelen van full operational lease.

De beste deals voor zzp’ers

Door te leasen bij Alphabet, profiteer je als zzp'er van de scherpe inkoopafspraken van een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Regel je daarnaast je nieuwe leaseauto zelf online op www.alphabetonline.nl, dan kies je echt voor de scherpste zakelijke deal.

Alphabet is continu op zoek naar de beste deals voor auto's die aan de wensen voldoet van zakelijke rijders. Vaak zijn dit auto's die uit voorraad leverbaar zijn, zodat je snel in jouw nieuwe leaseauto kan rijden. Om aan de wensen voor zakelijk gebruik te voldoen, zijn de auto's standaard al rijk uitgerust. Laat jezelf dus niet misleiden door een op het eerste oog lagere prijs bij andere aanbieders. Want zeg nou zelf, zie jij jezelf al rijden in een auto voor een lager maandtarief, maar zonder airconditioning, navigatiesysteem of bluetooth carkit?

Bekijk aanbod →

Ben je reeds in het bezit van een offerte van de dealer en staat jouw auto niet bij ons online aanbod? Of wil je jouw nieuwe leaseauto zelf kunnen configureren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naar contactformulier →

Full operational lease

Lease je online bij Alphabet, dan zijn alle kosten voor het gebruik van de auto bij het leasetarief inbegrepen. Zelfs pechhulp in binnen- en buitenland! Een brandstofpas is optioneel en zit dus niet standaard in het leasetarief. De volgende kosten zijn standaard inbegrepen in je leasebedrag:

  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Gratis haal- en brengservice bij reparatie

Daarnaast heb je uiteraard keuze uit aanvullende opties zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer. Je hebt hierbij recht op een vervangende auto bij onderhoud en schade (na 24 uur). Daarnaast heb je keuze uit extra opties als aanpassen van je eigen risico, schadeverzekering inzittenden, winterbanden of een tankpas. Deze zaken kies je allemaal bij het samenstellen van je contract in stap 2 van het bestelproces. 

Hoe werkt online leasen?

Voordat je daadwerkelijk in jouw nieuwe leaseauto kunt gaan rijden, zijn er een drietal stappen die je moet doorlopen:

Écht heldere voorwaarden

Met het leasen van een auto ga je een financiële verplichting aan in de vorm van een leasecontract voor een langere periode. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de voorwaarden voor iedereen begrijpelijk zijn en dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ons advies is om de algemene voorwaarden en verzekeringsvoorwaarden vooraf goed door te lezen, voordat je een leaseauto gaat bestellen.

Lees onze voorwaarden

   
   

My Alphabet en AlphaGuide app

Ook tijdens je leasecontract regel je al je zaken snel en simpel online bij Alphabet. In jouw persoonlijke online omgeving My Alphabet heb je bijvoorbeeld 24/7 online inzage in jouw leasecontract. En via onze handige AlphaGuide app regel je snel je zaken voor bijvoorbeeld schade en eventuele bekeuringen. Bij pech heb je via de AlphaGuide snel en gemakkelijk contact met Alphabet Assistance, onze 24-uurs alarmcentrale.

Direct inloggen My Alphabet

Populaire deals Extra korting of snel leverbaar

Let op Afbeeldingen van onze auto's kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn excl. btw.

Geen ZZP'er?

Bel ons (076) 579 38 88