Zorgeloos en zonder verrassingen achteraf!

Met full operational lease bij Alphabet zijn kosten voor de auto zoals o.a. reparatie, onderhoud en verzekering inbegrepen. Ook hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Je betaalt een vast bedrag per maand en het restwaarderisico ligt bij de leasemaatschappij. Dus zodra de looptijd van jouw leasecontract is verstreken, lever je de auto kosteloos weer in bij Alphabet. Bovendien zijn er fiscaal gezien ook voordelen voor jou. Zo kun je de BTW aftrekken en hoef je geen bijtelling te betalen als je minder dan 500 zakelijke kilometers rijdt. En daarbij zijn onze Alphabet leasespecialisten beschikbaar voor een advies op maat of persoonlijk bereikbaar als je een vraag of hulp nodig hebt.

De voordelen van zakelijk leasen bij Alphabet op een rij:

  • Doordat wij grootschalig inkopen, kunnen we je deals tegen scherpe prijzen bieden.
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud bij onze servicepartners.
  • Ook als startende ZZP’er kun je bij ons terecht. Wij onderzoeken graag met jou de financiële mogelijkheden!
  • Geen verrassingen bij meer of minder gereden kilometers met de Alphabet Prijsgarantie.

Alphabet Prijsgarantie

Komt dit je bekend voor: je aantal gereden kilometers pakt anders uit dan vooraf ingeschat. Wij zien dit ook terug in de praktijk. In 85% van de gevallen is een afwijking te constateren. Daarom hebben wij als één van de weinige in de markt de Alphabet Prijsgarantie. Deze zorgt voor overzicht en transparantie bij meer- of minder gereden kilometers. Zo kom je aan het einde van je contract nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Populaire deals Extra korting of snel leverbaar

Let op Afbeeldingen van onze auto's kunnen afwijken van modellen die wij aanbieden. Alle tarieven zijn excl. btw.

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 579 3200 voor personenauto's en (076) 579 3910 voor een bedrijfswagenspecialist of mail naar bedrijfswagens@alphabet.com.