Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Wat is er wel en niet inbegrepen in het leasetarief?

Met Alphabet kun je echt zorgeloos autorijden, want in het maandbedrag zijn zo goed als alle autokosten opgenomen. Het gaat hier om:

  • Regulier onderhoud, reparaties, vervanging van banden en een eventuele APK keuring. Als je auto in onderhoud is bij James Autoservice of Profile  kun je altijd gebruik maken van de gratis haal- en brengservice.
  • Standaard zit er geen vervangende auto in het leasecontract. Je kunt er tijdens de bestelling voor  kiezen om een vervangende auto mee te bestellen.
  • Motorrijtuigenbelasting (MRB). Dit is een indirecte belasting die onder meer in Nederland wordt geheven op het bezit van een motorvoertuig en niet over het gebruik. Het is dus een houderschapsbelasting. Een populaire benaming is wegenbelasting.
  • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland. Bij pech of schade onderweg kun je op ieder moment bellen met Alphabet Assistance, onze 24-uurs alarmcentrale. Het telefoonnummer is (076) 5 711 711.
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)
  • Afschrijving en rente

In het maandbedrag zijn niet de gebruikskosten zoals brandstof of parkeer- en tolgelden opgenomen. Eventuele kosten voor vloeistoffen en smeermiddelen buiten het normale onderhoudsschema zijn ook voor jouw rekening, zoals bijvoorbeeld extra ruitenwisservloeistof.

Terug naar Algemeen
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.