Wil jij extra voordelig, heel flexibel én op zeer korte termijn in een betrouwbare en vaak rijk uitgeruste leaseauto rijden? Dan is het zakelijk leasen van een occasion bij Alphabet misschien een interessante optie voor jou. We zetten de voordelen voor je op een rij. Of bekijk direct ons aanbod!

De voordelen van het zakelijk leasen van een occasion

 

1. Aantrekkelijke leaseprijs

De waarde van een occasion is uiteraard lager dan die van een nieuwe auto en dat vertaalt zich in een scherpere leaseprijs. Ook al staan er meer kilometers op de teller, een moderne occasion van Alphabet is maximaal 3 jaar oud en altijd in topconditie. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

 

2. Lagere bijtelling

Wanneer je een occasion zakelijk leaset krijg je te maken met bijtelling (de belasting voor het privégebruik van de auto). De hoogte van de bijtelling wordt vastgesteld op het moment dat de auto is geregistreerd. Deze ‘oude’ bijtelling valt in sommige gevallen lager uit. Het is dus mogelijk dat je nog een auto kunt leasen voor 4% bijtelling. Erg interessant dus! Bij ons aanbod staat vermeld welk bijtellingspercentage geldt als je de auto gaat leasen.

 

3. Een rijkere uitgeruste auto binnen je leasenorm is mogelijk

Een auto uitgerust met extra opties vergroot je rijplezier maar is ook van invloed op de leaseprijs. Bij het leasen van een nieuwe auto kan het zijn dat sommige opties net buiten je financiële mogelijkheden liggen. Grote kans dat de occasion van je interesse deze opties wel heeft én past binnen je budget.  Mooi toch?!

 

 4. Geen lange vaste contracten

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je geen zin hebt in een langlopend leasecontract. Vanwege onzekerheid over de economische ontwikkelingen. Of omdat je in een overbruggingsperiode zit, bijvoorbeeld als je zit te wachten op je nieuwe elektrische auto die voorlopig nog niet geleverd wordt. Of omdat je wilt wachten op een bepaald nieuw model. Een occasion leasen kan bij ons al vanaf 1 jaar. Wel zo flexibel.

 

5. Direct rijden

Ongeduldig wachten tot de door jou gewenste auto door de fabriek geleverd wordt? Daar heb je bij het leasen van een occasion geen last van. Binnen 10 werkdagen (of in sommige gevallen al eerder) staat de auto gewoon voor je klaar. Perfect onderhouden en rijklaar. Zodra je bestelling is afgerond en goedgekeurd, maken we een afspraak met je om de auto af te leveren op een locatie van je keuze.

 

6. Gemakkelijke online afhandeling

Het hele bestellen en afhandelen van je order gaat volledig online. We proberen het hiermee zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. 

 

Aanbod occasion leaseauto's

Is het leasen van een occasion voor jou een aantrekkelijke optie? Bekijk dan hier ons aanbod. Alle occasions komen uit ons eigen wagenpark en zijn altijd perfect onderhouden conform fabrieksvoorschriften.

Hou er wel rekening mee dat iedere auto uniek is. Er is er slechts één van op voorraad. De auto van je keuze kan dus zomaar weg zijn. Nadat je de auto hebt aangevraagd is dit nog niet definitief. Je dient online nog een aantal stappen te doorlopen, zoals het aanleveren van financiële stukken. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller het proces is afgerond. Als het contract eenmaal getekend is dan rijd je binnen de kortste keren rond in je nieuwe aanwinst. We hebben de meest gestelde vragen over het zakelijk leasen van een occasion bij Alphabet voor je op een rijtje gezet. Lees verder.

   

Kunnen wij je helpen?

Bel (076) 5793790 als je een vraagt hebt over occasion lease.