Bestellen & afleveren nieuwe leaseauto
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Bestellen

Mag ik zelf de leverende dealer bepalen?

Dat is helaas niet mogelijk. Onze scherpe tarieven kunnen wij aanbieden door inkoopafspraken te maken en zelf de leverende dealer te selecteren. Wij houden daarbij altijd zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats. 

Kan ik nog andere opties en/of accessoires toevoegen?

Ja, dit is zeker mogelijk! Wij hebben voor jou op de website een selectie gemaakt van deals. Gaat jouw voorkeur uit naar een ander merk of model met andere opties of accessoires dan kan dit ook. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat!

Welke extra zekerheden kan ik toevoegen aan mijn leasecontract?

Voor een extra bedrag per maand is het mogelijk om het leasecontract aan te vullen met:

  • Schadeverzekering Inzittenden; De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt letselschade en schade aan bagage of kleding van bestuurder en passagiers.
  • Vervangende auto: Je kunt er tijdens de bestelling voor  kiezen om een vervangende auto mee te bestellen. Wanneer je hiervoor kiest heb je per direct recht op een vervangende auto bij onderhoud en schade. Als vervangende auto biedt Alphabet een auto uit het B-segment, bijvoorbeeld een Volkswagen Polo of vergelijkbaar.
  • Lagere eigen bijdrage; Daarmee verlaag je de eigen bijdrage bij een niet verhaalbare schade.
  • Hogere eigen bijdrage; Daarmee verhoog je de eigen bijdrage bij een niet verhaalbare schade, maar krijg je een korting op jouw leasetarief.
  • All-season banden; Banden voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Het wisselen van banden behoort tot het verleden. Tevens goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn.
  • Winterbanden; Banden speciaal voor winterse omstandigheden. 
Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.