Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.

Over de auto

Kan ik een occasion bestellen die niet bij het online aanbod staat?

Ons actuele aanbod voor occasion lease staat online. Het aanbod is zorgvuldig geselecteerd door ons. We doen dit op basis van de juiste prijs/kwaliteitverhouding en hetgeen beschikbaar is. We vernieuwen het aanbod zo vaak als mogelijk. Wil je toch heel graag een ander soort occasion leasen dan kun je dit bij ons aangeven en gaan we kijken of we zo'n soort auto in de toekomst kunnen opnemen in het online aanbod.

Hoeveel jaar oud is een occasion leaseauto en hoeveel kilometer staat er op de teller?

Wij selecteren altijd jong gebruikte auto's voor occasion lease. Ze zijn in principe niet ouder dan 3 jaar, soms iets ouders als er nog weinig op de kilometerteller staat. De leeftijd en kilometerstand staat altijd vermeld bij elke auto. Bij een diesel auto kan het zijn dat er wat meer op teller staat dan bij een elektrisch auto of een benzine uitvoering.

Kan ik er winterbanden bij nemen?

Ja, dat kan. Deze optie kun je in stap 2 van het bestellen toevoegen aan je contract. Natuurlijk zorgt dit wel voor een stijging van het leasetarief

Kan ik nog extra accessoires, zoals een trekhaak, op de auto laten monteren?

Het laten monteren van een trekhaak is mogelijk. Deze accessoire voegen we dan toe aan je leasecontract. Reken in dit geval op een wat langere levertijd en een wat hoger leasetarief. Het is niet mogelijk om andere accessoires toe te voegen, zoals leren bekleding of een navigatiesysteem.

Wat kan ik verwachten van de staat van de auto qua schades, aangezien het een gebruikte auto is?

Als je overgaat tot het afsluiten van een occasion leasecontract maken we de auto rijklaar voor je. We herstellen eventuele schades die geen gebruikerssporen zijn volgens het innameprotocol van Alphabet voor aflevering.

Wel is het een gebruikte auto dus de auto kan wel wat gebruikersschade hebben, zoals steenslag of schades die wij acceptabel vinden. Bekijk hiervoor ons innameprotocol, zodat je weet wat je kan verwachten. Met deze gebruikersschade mag je de auto na je contract ook weer inleveren. Hier kun je dus achteraf geen rekening voor krijgen. We durven wel te zeggen dat de auto's die we aanbieden als occasion er erg goed uitzien. We kiezen de beste occasions voor je uit!

Hoe weet ik of er in de auto is gerookt?

Natuurlijk reinigen wij onze occasions altijd zeer grondig. Mocht je toch zeker willen weten dat er niet is gerookt in de auto, neem dan contact met ons op. Onze specialisten van Alphabet Occasions kunnen dit dan voor je nagaan.

Kan ik de auto bezichtigen en evt. proefrijden?

Onze auto's zijn in hele goede staat en van binnen en buiten helemaal in orde. Wil je snel rijden dan raden wij je niet aan om de auto vooraf te komen bezichtigen. De auto kan namelijk in de tussentijd weg zijn. We hebben er van elk exemplaar maar 1 op voorraad. Voor het bezichtigen dien je een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak vindt er geen uitleg van de auto plaats. We vragen je wel om alleen een afspraak te maken als je echt serieus geïnteresseerd bent in de auto en dus ook voornemens bent om de auto te bestellen.

Direct contact

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.